Este un blog-sablon, predefinit de blogger, ...mi-ar place sa iti prezint fotografiile mele intr-un alt mod, mai personal, mai fluent. Insa pana la site-ul ce-l doresc, te rog lasa-ma sa te ghidez putin prin acest blog. Pentru a vizualiza lucrarile incarcate aici, te indrum sa folosesti instrumentul ETICHETE SAU FOTOGRAFII ORDONATE...si sa dai clic pe categoria care te intereseaza. Pagina principala ce se deruleaza prezinta doar cam o zecime din ce se afla pe blog. Pentru a vizualiza o fotografie la format mare, da un clic pe ea. Multumesc!

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

27 feb. 2010

Padova.Prato della valle. Fotoreportaj. 6. Imagini panoramice.

Sau fotografii in care nu m-a interesat sa caut omul din ele. Fotografie de inginer. Sau de ghid de calatorie. Sau de pliant informativ. Fotografii facute de minte, iar nu de suflet. 
Oricum imaginile sunt frumoase, insa eu simt ca nu le simt asa de bine ca pe cele din postarile anterioare, in care subiectul era omul, iar decorul era atributul.

2 comentarii:

  1. Mie imi plac foarte mult, mai ales unghiul pe care l-ai ales si cum ai folosit lumina. Draga Raluca, m-ai surprins foarte placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc de ganduri. Am stat mult timp acolo. Incep sa cred ca timpul si atentia pe care o acorzi da un rezultat direct proportional. Posibil sa fie si exceptii, e normal, noroc sau intamplare fericita. sau inspiratie. Dar aici am stat mult de tot, 4-5 ore. M-am integrat mult atmosferei.

    RăspundețiȘtergere