Este un blog-sablon, predefinit de blogger, ...mi-ar place sa iti prezint fotografiile mele intr-un alt mod, mai personal, mai fluent. Insa pana la site-ul ce-l doresc, te rog lasa-ma sa te ghidez putin prin acest blog. Pentru a vizualiza lucrarile incarcate aici, te indrum sa folosesti instrumentul ETICHETE SAU FOTOGRAFII ORDONATE...si sa dai clic pe categoria care te intereseaza. Pagina principala ce se deruleaza prezinta doar cam o zecime din ce se afla pe blog. Pentru a vizualiza o fotografie la format mare, da un clic pe ea. Multumesc!

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

21 nov. 2009

Unde. Underground. Cine. Roxana.

Ce interesant a fost, chiar nu pot spune...foarte. Partea proasta a povestii, trepiedul. Underground. Acolo sigur nu te dor ochii. Poate numai de prea mult intuneric. A fost un intuneric albastru, care ne astepta, parca era un facut. O primire albastra din partea unui difuzor aprins si cu filtru gata pus. Ce fain! ore creative si distractive si enervante-a se intelege chestiile ce tin de tehnica utilizarii trepiedului pe intuneric.:) partea buna, Roxana, evident :))  femeia, actrita, rolurile, frumusetea, atitudinea.


 

 
 
 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Diana si chestiile albastre:)

Inca mai este sambata, ...asa...deci joi, am vizitat-o pe Diana. O cafea, o tigara, un pisoi, redecorarea camerei, cautand soarele pe dupa nori, idei si culori, pauze si clovni tristi, inspiratie si acuarele albastre. Cel mai tare moment a fost cand am fotografiat-o pe ea si cu sufletul ei. Ea, deghizata bine, insa sufletul ei ma privea de pe panza, cu niste ochi mari, ficsi, albastri.:)


 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cine este D.?

Si a fost si ziua de 13, vineri 2009...si cu totii am supravietuit :) intr-un fel sau altul...Pana sa merg la vernisaj, eu am fost cu D., o frumoasa prietena, si ne-am jucat putin de-a fotografiatul, intr-o dispozitie cat mai albastra cu putinta. Cu noi s-a jucat putin si soarele, care cand aparea, cand disparea dupa nori, foamea mea, si durerea de cap a prietenei. Suma acestor jocuri , si esenta lor, filtrate la peste o saptamana de atunci  :