Este un blog-sablon, predefinit de blogger, ...mi-ar place sa iti prezint fotografiile mele intr-un alt mod, mai personal, mai fluent. Insa pana la site-ul ce-l doresc, te rog lasa-ma sa te ghidez putin prin acest blog. Pentru a vizualiza lucrarile incarcate aici, te indrum sa folosesti instrumentul ETICHETE SAU FOTOGRAFII ORDONATE...si sa dai clic pe categoria care te intereseaza. Pagina principala ce se deruleaza prezinta doar cam o zecime din ce se afla pe blog. Pentru a vizualiza o fotografie la format mare, da un clic pe ea. Multumesc!

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

6 feb. 2010

Sanziana.

Fetita Almei, Sanziana, ne-a distrat bine, s-a prostit cat pentru vreo 5 copii,... lucru bun de altfel, rasul face bine la sanatate.


Attila.

Si el a facut greseala sa fie in trecere pe la noi, si uite ce a patit!:)

Sub acoperire.:)

Mici.



Multa munca de convingere am depus pentru cateva poze...:)
Mie imi place ce vad.

Ana-Maria.

E frumoasa si cu peruca si fara, si fiind suficient de nebuna, m-am distrat putin cu imaginea ei. De ce as lasa-o asa, daca se poate inova si prelucra? :)....scuze lui Cezar, nu m-am putut abtine, photoshopul da dependenta:))







Ovi. Spectatorul.


Cred ca Ovi s-a distrat cel mai bine in acea dupa-amiaza. Noi, adica subsemnata, si ceilalti colegi am fost actorii la care Ovi s-a uitat si poate, ne-a mai fotografiat din cand in cand. A stat deoparte si a savurat agitatia noastra legata de machiaje, regie, lumini, etc etc.

Cezar. Cu masca si fara masca.





Alma.Sedinta foto. Partea a II a.

Schimbare de imagine, si, implicit, schimbare de atmosfera. Alma se simte mult mai bine cu banuti pe frunte. Si zambeste tare frumos.:)




Alma.Sedinta foto. Partea I.

Alma in alb-negru. Cu palarie si tigara. Doamna Alma, va rog!:)




Rodica. Sedinta foto. Partea a IV a.

Color.


Rodica. Sedinta foto. Partea a III a.

Alb-negru. Negru si alb si ea.




Rodica. Sedinta foto. Partea II.

Este Rodica, si imi place mult de ea. Are o expresivitate anume, de poezie romantica, si dulce-amara.
Rodica la sevalet... Cred ca ar putea fi pictorita, actrita, cantareata, poeta, fotografa este, asta stiu sigur, cred ca orice legat de creatie i s-ar potrivi. :) Nu-i asa?:)




Rodica si Cezar.

:))..............
Blind date.
Ma gandesc acum la pilotul automat pe care suntem setati sa traim, fara sa auzim , fara sa vedem. Pe cine? pe noi, in primul rand. Si apoi pe ceilalti. Asta imi genereaza acum, la momentul scrierii postarii, aceste poze.
Si, culmea, ne tot miram de ce toate ni se intampla noua....:)...pai, de aia!!!! :)