Este un blog-sablon, predefinit de blogger, ...mi-ar place sa iti prezint fotografiile mele intr-un alt mod, mai personal, mai fluent. Insa pana la site-ul ce-l doresc, te rog lasa-ma sa te ghidez putin prin acest blog. Pentru a vizualiza lucrarile incarcate aici, te indrum sa folosesti instrumentul ETICHETE SAU FOTOGRAFII ORDONATE...si sa dai clic pe categoria care te intereseaza. Pagina principala ce se deruleaza prezinta doar cam o zecime din ce se afla pe blog. Pentru a vizualiza o fotografie la format mare, da un clic pe ea. Multumesc!

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

27 feb. 2010

Padova. Fotoreportaj.7. Cladirile orasului.Hai-hui pe strazi. Cu harta in buzunar, repere turistice in cap, si aparatul la gat, cu capacul scos de pe obiectiv, mai mult pe on decat pe off. Asa m-am plimbat 2 zile pe strazile Padovei. Incercand sa surprind vibratia orasului, sa rezonez cu aerul, cu zidurile si cu oamenii. Mi-a placut foarte mult. Presupun ca mi-a reusit.  Mai jos sunt fotografii ce retin cateva detalii. Care particularizeaza la maxim clipa. As putea spune cate o poveste intreaga despre fiecare. Ce am simtit inainte de a pune mana pe aparat. Si cate secunde imi lua sa ma desprind de poveste. Sa merg mai departe. :)2 comentarii:

  1. na, acum te invidiez! :)
    preferata mea... ultima cea cu PISTA! :)
    dovada clar ca-s unguri si pe acolo.. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceva pe aproape eram si eu cu gandurile cand am facut poza...ca pe pretenul il cheama istvan, si i-am aratat ca este celebru si in padova :)

    RăspundețiȘtergere