Este un blog-sablon, predefinit de blogger, ...mi-ar place sa iti prezint fotografiile mele intr-un alt mod, mai personal, mai fluent. Insa pana la site-ul ce-l doresc, te rog lasa-ma sa te ghidez putin prin acest blog. Pentru a vizualiza lucrarile incarcate aici, te indrum sa folosesti instrumentul ETICHETE SAU FOTOGRAFII ORDONATE...si sa dai clic pe categoria care te intereseaza. Pagina principala ce se deruleaza prezinta doar cam o zecime din ce se afla pe blog. Pentru a vizualiza o fotografie la format mare, da un clic pe ea. Multumesc!

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

11 ian. 2010

Praga by night

A doua seara din acest an am petrecut-o in cel mai fotogenic oras, dupa clasificarea mea, adica in Praga.Evident ca am inceput cu Venceslav square, mai exact cu un carnat minunat si o felie de paine in vestita piata. Un fel de paine si sare de-a noastra , in varianta ceha. Paine si carnat. Cel mai zemos si delicios dintre carnati:)). Pe bune. Cine nu ma crede, sa se duca si sa incerce klobasa local, sau super-carnatul:)). Rad bine pentru ca, pana in urma nu chiar asa cu multi ani, adica vreo 4 cred, eram vegetariana convisa de vreo 7 ani. Dar si aia a fost o perioada.

Si am mai facut ceva important inainte si dupa povestea carnatului, am facut peste o suat de poze, asa, din mana, la foc automat...:) se si vede uneori, dar asa de frumos era in orice unghi iti tineai capul, ca eram cu un ochi intr-o parte, cu celalalt in alta parte, iar cu aparatul fotografiam altceva:)...ei nici chiar asa tot timpul, m-am si concentrat uneori:)...cand a fost acel moment, se vede in pozele de mai jos, sau de pe flickr.

Toata lumea parca era preocupata de stomacul lor, sau al altora..:)

Podul Carol. Celebru, frumos si atat de batran, ca jale, din secolul XIII. Acum in reconstructie partiala.
Strada Pariska, hmm, loc periculos pentru femei...multi creatori de moda au acolo magazinele de prezentare. Si totusi, cineva se da cu trotineta, sau ceva similar...:)
Mi-a placut mottoul de pe pliculetul de zahar dintr-un irish pub.
Arrive as a stranger, leave as a friend.

Si m-a amuzat bine diplomatia de tip irish, scrisa pe perete, asa, ca sa stie omul unde a venit. Glumesc. Chiar e faina chestia.
Restul pozelor din acea seara sunt vizibile in setul de pe flickr.
http://www.flickr.com/photos/domnitza_ralu/sets/72157623188863712/