Este un blog-sablon, predefinit de blogger, ...mi-ar place sa iti prezint fotografiile mele intr-un alt mod, mai personal, mai fluent. Insa pana la site-ul ce-l doresc, te rog lasa-ma sa te ghidez putin prin acest blog. Pentru a vizualiza lucrarile incarcate aici, te indrum sa folosesti instrumentul ETICHETE SAU FOTOGRAFII ORDONATE...si sa dai clic pe categoria care te intereseaza. Pagina principala ce se deruleaza prezinta doar cam o zecime din ce se afla pe blog. Pentru a vizualiza o fotografie la format mare, da un clic pe ea. Multumesc!

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

21 ian. 2010

Trees and streets in the fortress of Budapest

De fiecare data cand urc in cetate, ma atrage acest copac si aceasta casa. De fapt, aceasta imagine. O tot fotografiez. Imi place mai mult decat pot spune.:)
La fel patesc si cu ferestrele alea. Am niste reluari in program:))


Intre timp s-a inserat de tot. Iesim din cetate.Tot pe acolo.:) Nu am scapare, iar fac poze, desi imi jurasem ca gata cu fotografiatul pentru astazi, ca ne apuca revelionul pe strazi!:)...si totusi, macar un cadru...pls:)
Si sa-i las pe oamenii astia nefotografiati?:)...no chance..:)...uite ce bine arata cu beculetele alea peste capul lor:), le este luminata calea, viata...:)

Fortress Budapest in black and white


Am si eu o boala, sa fotografiez si ce nu e frumos dpdv al multora, sau neacademic, sau neclasic, sa zic asa.
Pe mine ma distreaza sa vad sigla mare alba si izbitoare in ochi, a wc-ului public, intre coloanele vechi, antice, cu istorie si cate si mai cate. Ma izbeste contrastul si ma amuza ideea.:)
Restul sunt poze normale.:))



Top view of Budapest

Ultimul apus de soare al anului ce s-a dus...din cetatea Budapestei.
O dupa-amiaza cam cetoasa si umeda, s-a transformat intr-o seara clara, albastra, cu o luna cat un langos cu usturoi:), mare si apetisanta. Nu-mi mai luam ochii de la ea. Fotografiile le-am facut din mana, trepiedul fiind lasat spre odihna la vreo 600 de km distanta, acasa.


Ce frumos este cerul imediat dupa apus. Inainte de intuneric, devine albastru ca cerneala. Sau ca Laguna Albastra din Malta.