Este un blog-sablon, predefinit de blogger, ...mi-ar place sa iti prezint fotografiile mele intr-un alt mod, mai personal, mai fluent. Insa pana la site-ul ce-l doresc, te rog lasa-ma sa te ghidez putin prin acest blog. Pentru a vizualiza lucrarile incarcate aici, te indrum sa folosesti instrumentul ETICHETE SAU FOTOGRAFII ORDONATE...si sa dai clic pe categoria care te intereseaza. Pagina principala ce se deruleaza prezinta doar cam o zecime din ce se afla pe blog. Pentru a vizualiza o fotografie la format mare, da un clic pe ea. Multumesc!

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

16 dec. 2009

O seara si doua vernisaje


Ar fi fost o alta seara de joi, ca oricare alta. A fost insa o seara de joi, 10 decembrie, cu 2 vernisaje in decurs de o ora. Primul a fost la galeria de la Palatul culturii, iiar urmatorul la cea din casa Bernady, de pe strada Horea. Am fost si eu acolo, impreuna cu oameni, prieteni, cunostinte, necunoscuti, si cu sufletele lor, atarnate pe pereti:). Glumesc! de fapt nu:)) chiar erau acolo, doar ce altceva exprima picturile, desenele, sculpturile, si toate creatiile?
Pe drumul de intoarcere spre casa, reflectand la ce am vazut, mi-am zis, cati oameni cu sufletul trist!:(
Eu nu am judecat pe nimeni. Eventual, m-am apropiat mai mult de creatiile care mi-au placut, si le-am facut si poze. Sau, impreuna cu alti colegi , am discutat despre tehnicile folosite, in 2 cazuri fiind pe ganduri, oare cum sunt facute aceste lucrari? As fi dorit sa vorbesc 2 minute cu autorii lor, dar nu ii cunosteam, si intreband pe o doamna ce parea a fi dintre organizatori, mi-a zis ca nu i-a vazut pe artistii cautati. Este vorba de lucrarile de la etaj, o femeie cu un copil, apoi acelasi copil, un barbat si un cal, si barbatul singur-portret.

A fost o seara frumoasa, cu mult suflet.