Este un blog-sablon, predefinit de blogger, ...mi-ar place sa iti prezint fotografiile mele intr-un alt mod, mai personal, mai fluent. Insa pana la site-ul ce-l doresc, te rog lasa-ma sa te ghidez putin prin acest blog. Pentru a vizualiza lucrarile incarcate aici, te indrum sa folosesti instrumentul ETICHETE SAU FOTOGRAFII ORDONATE...si sa dai clic pe categoria care te intereseaza. Pagina principala ce se deruleaza prezinta doar cam o zecime din ce se afla pe blog. Pentru a vizualiza o fotografie la format mare, da un clic pe ea. Multumesc!

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

23 nov. 2009

www.concurs-inspired.ro

Vineri seara, destul de tarziu, cu emotii ca ar fi prea tarziu, am incarcat 5 fotografii pe site-ul concurului. Bucuroasa ca s-a terminat, bucuroasa ca am reusit sa am facut aceste 5 fotografii.Bucuroasa de drumul scurt si intens strabatut pana la ele. Bucuroasa ca am aceste prietene care m-au inspirat. Bucuroasa ca sunt bucuroasa.


 
 
 


 
 Le multumesc acum si aici, din nou, Danei, Dianei, mie :) si Roxanei !

verde-albastru

Afirm ca sunt verde. Imi place verdele. Dar totusi pot fi si albastra :) pot fi orice!...?:..cred ca da...ca pescarusul Jonathan. Da, iata-ma-s, eu, intr-o varianta blue, exercitiu fotografic pentru concursul inspired. La fel ca si prietenele mele, m-am compus si recompus. E interesant.Distractiv. Mai ales atunci cand a intrat in camera cineva, si, uitandu-se la mine, imi spune, Raluca, nu te speria, dar... bla bla, si m-a luat rasul, ca eu trebuia sa zic asta, de dupa usa...inainte de intalnirea de gradul 0.