Este un blog-sablon, predefinit de blogger, ...mi-ar place sa iti prezint fotografiile mele intr-un alt mod, mai personal, mai fluent. Insa pana la site-ul ce-l doresc, te rog lasa-ma sa te ghidez putin prin acest blog. Pentru a vizualiza lucrarile incarcate aici, te indrum sa folosesti instrumentul ETICHETE SAU FOTOGRAFII ORDONATE...si sa dai clic pe categoria care te intereseaza. Pagina principala ce se deruleaza prezinta doar cam o zecime din ce se afla pe blog. Pentru a vizualiza o fotografie la format mare, da un clic pe ea. Multumesc!

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

28 dec. 2009

Caius. Bebe-party. 17 dec.2008. 2 anisori!

El este Caius cel mare! :) are 2 ani!!! si nu il intereseaza partea cu fotografiile. Are el alte interese, cred ca maica-sa stie mai bine ce. Am fost autorizata sa fac poze cu copii, lucru ce mi-a placut si m-a amuzat. Partea proasta a fost ca eram cu bateria gata, si am evitat blitzul, asa ca am marit mult ISO, ceea ce a dus la oarece zgomot de imagine. Copiii tot au fost draguti, chiar si asa, doar poate pozele sufera din cauza asta. Evident, faza cu tortul a fost cea mai haioasa parte.
Intotdeauna este cate un binevoitor care stie ce trebuie tu sa faci, si o face chiar in locul tau. Un adevar de care te izbesti inca din copilarie. Toti copiii vor sa iti sufle lumanarea. Mai tarziu, masinuta, mai tarziu, exercitiile de matematica lucrate de tineacasa in timpul tau liber, iar mai tarziu, gagica, locul de munca, si poate continua lista...:)

De aceea e bine sa ai o cutie de chibrituri la indemana.Nu sa ii dai foc binevoitorului, vai, ce idee:)), ci sa iti mai aprinzi o data si inca o data lumanarea:))Poza de grup. Oare ce a vazut grupul si fotograful nu?

WAW!!!, iubirea e un lucru mare! Important e sa nu iti pese. Sarbatoritul are propria lui filosofie de viata:)

Unde este mami?Mami, mami, ce tot faci...:(...zice Sonia in capul ei cu codite.

Cineva si-a gasit repede ocupatia favorita:) arhivarea paharelor.
Si asta trebuie s-o faca cineva, nu?:)

Jump, Jump, Laura, Jump!!!