Este un blog-sablon, predefinit de blogger, ...mi-ar place sa iti prezint fotografiile mele intr-un alt mod, mai personal, mai fluent. Insa pana la site-ul ce-l doresc, te rog lasa-ma sa te ghidez putin prin acest blog. Pentru a vizualiza lucrarile incarcate aici, te indrum sa folosesti instrumentul ETICHETE SAU FOTOGRAFII ORDONATE...si sa dai clic pe categoria care te intereseaza. Pagina principala ce se deruleaza prezinta doar cam o zecime din ce se afla pe blog. Pentru a vizualiza o fotografie la format mare, da un clic pe ea. Multumesc!

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

12 ian. 2010

Franz Kafka area

Am fost in lumea povestilor, a piticilor si a scufitei rosii...:) asa imi parea plimbandu-ma pe stradutele mici, colorate si simpatice din zona Franz Kafka.
Aflata in cetatea de pe deal, dupa palatul unde locuieste si acum presedintele Cehiei, dupa catedrala gotica, imensa, impunatoare si se zice ca si neterminata, urmeaza muzeul jucariilor, si o zona in care nu intri decat pe baza de bilet. Dar merita.
Se vinde bine.
Este si ce sa se vinda.
Este uimitor cum cehii au putut conserva si prelucra, integra vietii actuale, sau comercializa, propria istorie si creatie, ca individ sau ca popor. Adica nu e neaparat uimitor din acest punct de vedere. Mai degraba e uimitor cum altii nu au interes, viziune, si placere in a face asta. Eu pur si simplu nu inteleg. Clar ca nu pot sa accept daca nu inteleg. Si uite asa am un mic conflict interior, mental.:)

Restul pozelor de acolo, dand click pe link:

http://picasaweb.google.com/verdecronic/FranzKafkaArea#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu