Este un blog-sablon, predefinit de blogger, ...mi-ar place sa iti prezint fotografiile mele intr-un alt mod, mai personal, mai fluent. Insa pana la site-ul ce-l doresc, te rog lasa-ma sa te ghidez putin prin acest blog. Pentru a vizualiza lucrarile incarcate aici, te indrum sa folosesti instrumentul ETICHETE SAU FOTOGRAFII ORDONATE...si sa dai clic pe categoria care te intereseaza. Pagina principala ce se deruleaza prezinta doar cam o zecime din ce se afla pe blog. Pentru a vizualiza o fotografie la format mare, da un clic pe ea. Multumesc!

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

12 ian. 2010

Carol Bridge

Celebru sau necelebru, podul facut de un rege pe nume Carol, inainte de anul 1300, este un loc care ma atrage mereu cand revin in Praga. Parca nu as mai pleca de pe el.
Are o atmosfera ce rezoneaza cu sufletul meu.
Peste tot este vorba de arta. Vezi desene, picturi, fotografii. Auzi muzica, aici jazz, acolo vioara, dincolo un casetofon cu muzica de orga. Observi multe lucrusoare hand-made, bijuterii, tatuaje, orice implica participare personala la facerea sa.
Oameni linistiti te asteapta, sau nici macar, doar savureaza peisajul sau o discutie, o tigara sau isi deseneaza urmatorul tablou sau caricatura.
Ceilalti oameni, noi, turistii, ne uitam la ei, zambim, trecem mai departe sau ne oprim, admiram sau fotografiem ce ne place, dam de mancare porumbeilor, ne imbratisam sau ne lasam desenati, ori plecam mai departe fredonand.



Alte poze urmand linkul:

http://picasaweb.google.com/verdecronic/CarolBridge#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu