Este un blog-sablon, predefinit de blogger, ...mi-ar place sa iti prezint fotografiile mele intr-un alt mod, mai personal, mai fluent. Insa pana la site-ul ce-l doresc, te rog lasa-ma sa te ghidez putin prin acest blog. Pentru a vizualiza lucrarile incarcate aici, te indrum sa folosesti instrumentul ETICHETE SAU FOTOGRAFII ORDONATE...si sa dai clic pe categoria care te intereseaza. Pagina principala ce se deruleaza prezinta doar cam o zecime din ce se afla pe blog. Pentru a vizualiza o fotografie la format mare, da un clic pe ea. Multumesc!

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

Sosesti ca un strain, pleci ca un prieten! :)

7 dec. 2009

Totul numai la 10 lei!!!

Ieri a fost ziua X. Sau mai degraba XXX. Ieri ne-am ales viitorul. Ieri ne-am furat viitorul. Scriu aceste cuvinte luni, 7 decembrie 2009, cand rezultatele unor alegeri pentru un domn important s-au dat peste cap in numai 12 ore. Sunt intr-o stare aiurea. Vroiam sa scriu despre o plimbare de ieri, din piata de vechituri, unde aproape totul este aproape pe gratis. Nu am cumparat nimic, doar m-am amuzat vazand cate chestii se vand si se cumpara. Ce pret mic avem. Ce saraci suntem. Aici iar este o parte din aia de reflectie, unde am vazul amar, si gustul trist. Totusi, unii mi-au cerut sa le fac poze, sa le arat, sa le dau poze, :). Poate nu era asa de frig pentru toata lumea:) Poate ar fi bine sa imi amintesc ca ieri a fost o zi mohorata, in care eu eram vesela. Si ca azi este o zi cu soare clar, iar eu ma simt mohorata. Poate ca nu conteaza nici asta. Cred ca imaginile luate ieri sunt mai reale decat toate starile astea. Nu voi mai face comentarii, le voi lasa sa curga una dupa alta, pentru a vorbi doar ele. Nealterat. Despre viata.










Miscarea face bine chiar si la piata. :) Oricum, faza a fost tare faina! Ce sa mergi la sala sau in jurul blocului...mergi la ocsiko, si gasesti tot ce vrei, chiar si miscare gratis!








Un scurt brainstorming, si s-a hotarat: te vei numi papusa Ocico. Sau Ocsiko. Cum vreti.



Mi-a placut de Rodica...si din alte motive decat cele evidente. Zice: hai sa mergem o data ca ma dor ochii. I-am multumit, ca parca nu stiam ce am, starea aia ca ai privit prea mult si prea aproape.


Inca nu am raspuns la intrebarea de ce oamenii care deseneaza pe ziduri fac desene imposibil de descifrat pentru ceilalti. Sau de ce scriu asa de rotund literele? sa ne faca sa ne oprim o secunda din privit si sa ne intrebam, chinuindu-ne privirea si scormonind intr-un ungher de creativitate a mintii, oare ce naiba a scis omul ala acolo?:)) daca stie cineva ceva despre povestea asta, chiar mi-as dori sa aflu...:)...pe bune!


Mi-am revenit repede din intrebari existentiale :), si m-am pus pe treaba reflectata...am eu ceva acum cu reflexele sau reflectiile?:)

Proba de casca, s-ar putea numi cele ce vor urma:))


Desi vinul fiert baut cu foto-gasca m-a facut mai zambareata, m-a apucat pozatul abstract, in afara de noi, nici macar un catel nu am gasit la vikend.







Cum este sa astepti autobuzul? pai...cam asa...:)




3 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=yZxQRc9PzLM - asta asa referitor la graffitiuri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa nu-ti fie frica sa tii camera orizontal (sau vertical, dar drept) ;-) in rest sunt poze superbe :-)

    Cat despre graffiti (caci despre asta-i vorba la "desene pe pereti") exista o subcultura a lor, artisti sau vandali, cine ce vrea sa creada, cu stiluri si simbolisme proprii, care de obicei nu sunt concepute ca sa fie lizibili pt "ceilalti" din afara acestei scene. O explicatie destul de corecta gasesti si pe wikipedia romana ( http://ro.wikipedia.org/wiki/Graffiti ); (mult)mai multe exemple pe http://www.artcrimes.org/

    RăspundețiȘtergere
  3. merci rady, mercy keli. E ceva aparte cu povestea celor care asa se exprima, prin graffiti. Nu zic ca e de bine sau de rau. Pur si simplu asa se arata ei lumii. Suntem 6 miliarde de oameni, de suflete, de personalitati. Si e bine ca suntem diversi. Unele desene chiar imi plac.

    RăspundețiȘtergere